STT-KONSERNI JATKAA VAHVISTUMISTAAN!

20-10-2016

Kotimainen täyden palvelun talotekniikan asiantuntijayritys Suomen Talotekniikka hankki omistukseensa LVI-Valkosen liiketoiminnan. LVI-Valkonen Oy on keskittynyt vaativiin talo- ja energiatekniikan LVI-saneeraushankkeisiin Keski-Uudellamaalla. LVI-Valkosen perustajaomistaja Olavi Valkonen jää kaupan jälkeen konserniin vähemmistöomistajaksi ja vastaamaan aluejohtajana Keski-Uudenmaan liiketoiminnasta.

LVI-Valkosen liikevaihto on ollut vuositasolla 1-2 miljoonaa euroa työllistäen noin 10 talotekniikan ammattilaista. Liiketoimintakaupan avulla Suomen Talotekniikka -konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen kattavammin talotekniikan osaamista ja palveluita Uudenmaan alueella. Osana Suomen Talotekniikka -konsernia liiketoimintaa on tarkoitus kasvattaa merkittävästi nykyisestä. Yritysjärjestely vahvistaa osaamista KVR-urakoinnissa, energiatehokkuudessa ja elinkaarikumppanuuksissa. Liiketoimintakaupan johdosta konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle. Yhtiö toimii jatkossa nimellä Suomen Talotekniikka Mäntsälä Oy ja toimipiste säilyy Mäntsälässä Lahdentien varrella olevassa kiinteistössä.

olavi-valkonen-arto-turunen

Kuvassa: Osapuolet kättelivät kaupan allekirjoitustilaisuudessa. Vasemmalla yrittäjä Olavi Valkonen (LVI-Valkonen Oy) ja oikealla hallituksen puheenjohtaja Arto Turunen (Suomen Talotekniikka STT-Yhtiöt Oy).

Tervetuloa STT-Konserniin!