Suomen Talotekniikka -konserni ostanut osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujala Oy:stä!

27-04-2017

Suomen Talotekniikka -konserni hankki omistukseensa osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujala Oy:stä. Sähköasennusliike Kujala Oy on palvellut asiakkaitaan uudis- ja peruskorjauskohteiden sähköteknisissä ratkaisuissa Uudellamaalla jo kymmenien vuosien ajan. Toimitusjohtajana toiminut sähköinsinööri Timo Kujala jää kaupan jälkeen konsernin tytäryhtiön vähemmistöomistajaksi vastaamaan aluejohtajana Uudenmaan sähkö- ja automaatioasennusliiketoiminnasta.

Yritysjärjestely tukee Suomen Talotekniikka -konsernin vahvistumista Etelä-Suomessa. Konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle. Vastaisuudessa Suomen Talotekniikka -konserni pystyy tarjoamaan entistäkin kattavammin palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatio- ja tietoliikennejärjestelmien kokonaisratkaisuja.