STT_energia_img

Asiantuntijapalvelut

STT Optigreen asiantuntijapalvelut on rakennusten energiatekniikkaan erikoistunut yritys, joka auttaa sinua säästämään rahaa nykyaikaisten energiaratkaisujen avulla. Palvelemme tarpeitasi myös olemassa olevien energiateknisten järjestelmiesi ylläpitoon liittyvissä asioissa.

Päätoimipisteemme sijaitsee Mikkelissä, josta tarjoamme kattavan valikoiman asuin, liike- ja julkisrakennusten suunnitteluun ja energiatehokkuuteen liittyviä palveluita eteläisen Suomen talousalueella. Huolehdimme kiinteistösi olemassa olevan energiajärjestelmien päivittämisestä tai suunnittelemme uudisrakennuskohteeseesi sinulle parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Suunnittelua ja energiatekniikkaa pitkällä kokemuksella

Yrityksemme on vuosien saatossa vastannut tuhansien lämpöpumppujen asentamisesta sekä monipuolisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen toimittamisesta ja huoltamisesta. Pidämme jatkuvasti huolta korkeasta laadustamme huolehtimalla alallamme vaadittavien pätevyys- ja lupavaatimusten täyttymisestä. Teemme yhteistyötä tarkoin valikoitujen, alan huippua edustavien laitevalmistajien kanssa.

Selvää säästöä nykyaikaisilla ratkaisuilla

Nykyaikaisen energiatekniikan ansiosta kiinteistöstäsi karkaava hukkaenergia tai auringosta, maasta, ilmasta tai vedestä saatavan ilmaisenergia voidaan kerätä talteen ja hyödyntää  kustannustehokkaasti. Pienentyneiden energiakustannusten ohella tarjoamamme energiaratkaisut parantavat rakennuksesi asuinmukavuutta ja terveellisyyttä.

Vaihtamalla nykyisen energiaratkaisusi moderniin maalämpöön voit säästää lämmityskustannuksissa tuhansia euroja vuodessa ja nostaa samalla kiinteistösi arvoa. Ilmalämpöpumppu puolestaan on nopea ja edullinen asentaa, ja se lisää asumismukavuutta kesähelteillä sekä säästää sähköä kylminä vuodenaikoina. Myös hybridiratkaisut ja älykäs talotekniikka tuovat säästöjä ja takaavat energiajärjestelmällesi optimaalisen toiminnan.

Suunnittelusta viimeisteltyyn lopputulokseen

Halutessasi toteutamme kiinteistösi energiajärjestelmän kattavana kokonaispakettina suunnittelusta aina viimeisteltyyn toteutukseen saakka. Järjestelmien kokonaisvaltaisella tarkastelulla ja optimoinnilla voimme tuottaa asiakkaillemme  suurimman lisäarvon. Ota meihin yhteyttä – aloitetaan rahaa ja luontoa säästävän energiaratkaisun suunnittelu kiinteistöösi jo tänään.

Palveluitamme

LVIA-Suunnittelu
Ilmalämpöpumput
Aurinkosähkö
Jäähdyytyslaitteet
Vesi-ilmalämpöpumput
Aurinkolämpö
Lämmön talteenotto
Maalämpöpumput
Hybridiratkaisut
Jätevesiratkaisut
Poistoilmalämpöpumput
Automaatioratkaisut
Huollot
Energiakatselmukset