STT_optigreen_img

STT Optigreen

STT OptiGreen -palvelut tarjoavat asuin-, liike- ja julkisrakennusten omistajille kätevän ja riskittömän tavan pienentää energiakustannuksia, pidentää kiinteistön elinkaarta sekä välttää laitteiden ennenaikaiset rikkoutumiset ja niistä aiheutuvat yllättävät kustannukset.

STT OptiGreen -kokonaispalvelumalli on kumppanuusluonteinen sopimus, jolla tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia etuja konsernimme kokonaisvaltaista talotekniikkaosaamista hyödyntäen.

Asuinmukavuutta ja kustannustehokkuutta

Vanhentunut talotekniikka aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia, huonontaa asuinmukavuutta ja voi lyhentää koko kiinteistön elinikää. Nykypäivänä rakennukset sisältävät satoja erilaisia laitteita ja järjestelmiä, joiden toiminnan kartoittaminen ja mahdolliset korjaus- tai parannustoimenpiteet edellyttävät asiantuntevien talotekniikan ammattilaisten apua.

STT OptiGreen -palvelut tarjoavat verrattoman helpon ja kustannustehokkaan keinon selvittää kiinteistösi taloteknisten ratkaisujen nykytila ja totetuttaa tarvittavat korjaus- ja muutostyöt. Jo muutamalla pienellä toimenpiteellä voimme saada aikaan huomattavia muutoksia. Palvelusta koituneet kustannukset säästät nopeasti takaisin pienentyneissä energiakustannuksissa.

STT OptiGreen -palveluiden laadun ja tuloksellisuuden takeena on konserniimme kuuluvien yritysten vuosikymmenien kokemus ja nykyaikaisen talotekniikan kattava osaaminen.

Ota meihin yhteyttä – aloitetaan kiinteistösi talotekniikan kokonaisvaltainen tarkastelu jo tänään!

STT OptiGreen -palvelut:

OptiGreen Kartoitus: kiinteistösi nykytilan kokonaisvaltainen kartoitus sekä asiakas- ja kulutustietojesi keräys.

OptiGreen Raportti: selkeä ja kattava selvitys kiinteistösi talotekniikan tilasta.

OptiGreen Ratkaisuesitys: OptiGreen Raporttiin ja toiveisiisi perustuva ratkaisuesitys, jonka avulla voimme parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta.

OptiGreen Toteutus: STT:n kokeneet asiantuntijat toteuttavat kiinteistösi energiankulutusta pienentävät ja asuinmukavuutta parantavat talotekniset ratkaisut. Konsernimme vastaa kaikkien työvaiheiden toteutuksesta, joten saat kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi saman katon alta.

OptiGreen Ylläpito- ja huoltopalvelut: kustannustehokkaat ylläpito- ja huoltopalvelumme auttavat pidentämään kiinteistösi ja laitteidesi käyttöikää ja takaamaan taloteknisten järjestelmiesi energiatehokkaan toiminnan.