page

Sähkö Mäntsälä

STT Sähkö Mäntsälä palvelee sinua kattavasti asuin- tai liikekiinteistösi sähköratkaisuihin liittyvissä asioissa – olipa kyse sitten peruskorjauksesta tai uudiskohteen rakentamisesta. Tarjoamme myös kustannustehokkaita ja kokonaisvaltaisia huoltosopimuksia kiinteistöllesi tai taloyhtiöllesi, ja huolehdimme nykyaikaisten palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatio- ja tietoliikennejärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksista. Yrityksemme toimii Mäntsälän talousalueella.

STT Sähkö Mäntsälä on tunnettu ja luotettu talotekniikan kumppani. Erotumme eduksemme alan huippua edustavalla toimialaosaamisellamme, pitkällä kokemuksellamme, monipuolisilla palveluillamme ja tinkimättömän laadukkailla toteutuksillamme. Tarjoamme nykyaikaisia sähköratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja ovat varmoja sekä turvallisia käyttää.

HUOLTO- JA KUNNOSSAPITOPALVELUT

Oikein toteutettu huolto ja kunnossapito takaavat kiinteistösi sähköjärjestelmien virheettömän toiminnan ja auttavat pidentämään niiden käyttöikää ratkaisevasti. Meiltä saat tarpeisiisi räätälöityä ylläpitopalvelua, jonka avulla varmistat, että kiinteistösi sähköjärjestelmät toimivat kuten pitääkin.

ENERGIAKATSELMUS

Energiakatselmuksen avulla voimme selvittää kiinteistösi kunnon ja nykytilan, säästömahdollisuudet sekä mahdollisten korjausinvestointien tarpeen ja laajuuden. Katselmuksen tuloksena saat asiantuntija-arvioon perustuvan raportin kiinteistösi energiataloudellisesta tilasta, joka auttaa sinua tekemään järkeviä ja kustannustehokkaita päätöksiä mahdollisista laite- tai korjausinvestoinneista.

STT:n toimitilakiinteistöille laatima energiakatselmus on MOTIVA:n energiakatselmuksen mukainen. Asuinkiinteistöjä varten olemme kehittäneet erillisen STT OptiGreen -energiakatselmuksen.

KUNTOTUTKIMUS

Toteutamme kiinteistösi sähköjärjestelmien kuntotutkimukset pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Kuntotutkimuksen tarkoituksena on selvittää sähköjärjestelmiesi kunto myöhempää korjaussuunnittelua tai -toteutusta varten. Tutkimuksen tuloksena saat kirjallisen raportin, jonka pohjalta korjaussuunnittelu ja toteutus tehdään. STT Sähkö Mäntsälän kuntotutkimusten suorittamisesta vastaavat asiantuntijamme, jotka ovat suorittaneet sähkölaitteiston kuntotutkijan virallisen koulutusohjelman.

SUUNNITTELUSTA VIIMEISTELTYYN LOPPUTULOKSEEN

Huolehdimme projektistasi suunnittelusta aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka – luotettavasti, tarpeitasi kuunnellen ja aikatauluista kiinni pitäen. Osaava ja kokenut henkilökuntamme yhdessä tarkoin laatukriteerein valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa takaavat projektillesi kaikki toiveesi täyttävän toteutuksen. Ota meihin yhteyttä. Aloitetaan tarpeisiisi mitoitetun projektin suunnittelu jo tänään.