STT pienten asialla!

Suomen Talotekniikka otti osaa Hope – Yhdessä & Yhteisesti Mikkelin järjestämään reppukampanjaan. Vähävaraisissa perheissä tavarat kiertävät lapselta toiselle, ja kuopuksen on usein tyytyminen moneen kertaan käytettyyn. Reppukeräyksellä pyritään siihen, että jokaisella koululaisella olisi edes kerran elämässään koulujen alkaessa upouusi reppu.

STT lahjoitti koulutiensä aloittavien vähävaraisten perheiden lapsille yhteensä 50 koulureppua.

Reppukampanja Hope

STT toivottaa Iloa ja Valoa pienten ja vähän isompienkin koulutielle!

Työtä tarjolla!

Onko sinulla kylmäasentajan ammattitutkinto takataskussa ja alan työkokemusta hankittuna? Oletko oma-aloitteinen ja viihdytkö asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä? Vastuuntuntoiselle ja tehokkaalle Kylmä-asentajalle työtä tarjolla!

Kiinnostuitko?

Mikkelin toimipisteeseen haetaan myös IV- Ja LVI-asentajia!

Lisätietoja Rekry-sivuilla osoitteessa http://www.suomentalotekniikka.fi/rekrytointi/

Suomen Talotekniikka -konserni ostanut osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujala Oy:stä!

Suomen Talotekniikka -konserni hankki omistukseensa osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujala Oy:stä. Sähköasennusliike Kujala Oy on palvellut asiakkaitaan uudis- ja peruskorjauskohteiden sähköteknisissä ratkaisuissa Uudellamaalla jo kymmenien vuosien ajan. Toimitusjohtajana toiminut sähköinsinööri Timo Kujala jää kaupan jälkeen konsernin tytäryhtiön vähemmistöomistajaksi vastaamaan aluejohtajana Uudenmaan sähkö- ja automaatioasennusliiketoiminnasta.

Yritysjärjestely tukee Suomen Talotekniikka -konsernin vahvistumista Etelä-Suomessa. Konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle. Vastaisuudessa Suomen Talotekniikka -konserni pystyy tarjoamaan entistäkin kattavammin palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatio- ja tietoliikennejärjestelmien kokonaisratkaisuja.