Työtä tarjolla!

Onko sinulla kylmäasentajan ammattitutkinto takataskussa ja alan työkokemusta hankittuna? Oletko oma-aloitteinen ja viihdytkö asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä? Vastuuntuntoiselle ja tehokkaalle Kylmä-asentajalle työtä tarjolla!

Kiinnostuitko?

Mikkelin toimipisteeseen haetaan myös IV- Ja LVI-asentajia!

Lisätietoja Rekry-sivuilla osoitteessa http://www.suomentalotekniikka.fi/rekrytointi/

Suomen Talotekniikka -konserni ostanut osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujala Oy:stä!

Suomen Talotekniikka -konserni hankki omistukseensa osake-enemmistön Sähköasennusliike Kujala Oy:stä. Sähköasennusliike Kujala Oy on palvellut asiakkaitaan uudis- ja peruskorjauskohteiden sähköteknisissä ratkaisuissa Uudellamaalla jo kymmenien vuosien ajan. Toimitusjohtajana toiminut sähköinsinööri Timo Kujala jää kaupan jälkeen konsernin tytäryhtiön vähemmistöomistajaksi vastaamaan aluejohtajana Uudenmaan sähkö- ja automaatioasennusliiketoiminnasta.

Yritysjärjestely tukee Suomen Talotekniikka -konsernin vahvistumista Etelä-Suomessa. Konsernin henkilöstön määrää on tarkoitus lisätä eikä siten kaupalla ole negatiivista vaikutusta nykyiselle henkilöstölle. Vastaisuudessa Suomen Talotekniikka -konserni pystyy tarjoamaan entistäkin kattavammin palo-, turva- ja hälytysjärjestelmien sekä erilaisten kiinteistöautomaatio- ja tietoliikennejärjestelmien kokonaisratkaisuja.